Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

De club

Al meer dan vijftig jaar passie! De Belgian VW Club werd gecreëerd in 1965 om de organisatie van Formule VW-races in België te ondersteunen, en is vijf decennia lang een onvermijdelijke hoofdrolspeler geweest in de autosport.

Enerzijds brengt de Belgian VW Club de gepassioneerde aangesloten Leden van Volkswagen en de autosport samen. Dankzij hun aansluiting tot de Club kunnen ze genieten van exclusieve voordelen: plaatsen bezoeken die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek (zoals de Volkswagen-fabriek, de ateliers van Volkswagen Motorsport of de hoofdzetel van een team, bijvoorbeeld), deelnemen aan reizen om een internationale wedstrijd mee te maken, rijders of teamleden ontmoeten… Bovendien maken ze ook gebruik van voordelen die uitsluitend voorbehouden zijn aan de aangesloten Leden.

De andere zuil van de activiteiten van de Belgian VW Club draait om de steun aan rijders en teams die met een Volkswagen racen in competitie. De Belgian VW Club is trouwens ook een erkende renstal door de Royal Automobile Club of Belgium.

De Belgian VW Club is de historische partner van de VW Fun Cup, en heeft tijdens de vijf afgelopen decennia sportieve programma’s ondersteund in de Rallysport, op Circuit, in de Eenzitters en zelfs in Rallyraid, met als hoogtepunt de beroemde Dakar.

Het is onder meer met de hulp van de Belgian VW Club dat rijders als Marc Duez, Didier Theys, Bruno Thiry, Jean-François Hemroulle, Stéphane Henrard, Fanny Duchateau, Freddy Loix of Laurens Vanthoor (de lijst is niet volledig…) hun carrière (weer) hebben kunnen lanceren. En het is niet afgelopen! De Belgian VW Club is immers nog altijd actief in de huidige autosport en blijft beschikbaar voor alle opportuniteiten om Volkswagen te laten schitteren in competitie.

De aanwezigheid van Volkswagen in de Belgische autosport zou dus niet dezelfde geweest zijn zonder de Belgian VW Club. Kom ons versterken en word gratis aangesloten door u in te schrijven via https://www.belgianvwclub.be/nl/iinschrijvingsformulier/ Zo maakt u – ja, u – deel uit van dit prachtige avontuur dat nu al 50 jaar bezig is!

 

Belgian VW Club vzw.

Leuvenstesteenweg 677
3071 Kortenberg

Tel: +32 2 640 80 14
Fax: +32 2 640 12 91 

BTW: BE 0414 084 882

BNP Paribas Fortis IBAN: BE14 2100 9190 0983

BIC-CODE: GEBABEBB

E-mail: info@belgianvwclub.be

 
*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer