De Club

Welkom bij de Belgian VW Club

Meer dan vijftig jaar passie! 

Omdat u van Volkswagen houdt, net als wij

Weinig merken kunnen bogen op zoveel liefdesverhalen als Volkswagen. Ook uw liefdesverhalen maken hier deel van uit. Door zijn lange geschiedenis en met zijn mythische en iconische modellen is Volkswagen onlosmakelijk verbonden met uw leven. Een Kever, een Combi, een Golf, een Polo, een California, … De wagen van uw ouders? Deze van een oom of een tante? Uw allereerste wagen? Deze van uw buurman? Of zelfs deze van de lokale politie? U moet doorgaans niet lang nadenken om een herinnering voor de geest te halen met een link aan Volkswagen en om vervolgens met veel emotie weg te dromen. Dat klopt, nietwaar? In dat geval kunnen we zelfs stellen dat u deel uitmaakt van de club… net als wij!

 

De Belgian VW Club is, sinds 1965, een must voor alle liefhebbers van de automobiel en van het merk Volkswagen. Of het nu om oldtimers, campers, autosport, elektromobiliteit dan wel nieuwe technologieën gaat: de passie voor de automobiel laat zich op vele verschillende manieren beleven.

 

De Belgian VW Club wordt gecoördineerd door de Belgische invoerder van Volkswagen, en vormt uw toegangsportaal om uw passie nog beter te beleven en, wie weet, ook nieuwe facetten van die passie te leren kennen.

 

De Leden worden beschouwd als bevoorrechte fans van het merk, en kunnen dan ook van exclusieve voordelen genieten:

 

  • Deelname aan onze wedstrijden

Win toegangstickets voor expo’s of salons, win collectors’ items, word uitgenodigd voor rally’s voor historic bolides, enz.

Het gros van onze wedstrijden is exclusief aan onze leden voorbehouden.

 

  • Uitnodiging voor exclusieve evenementen

Neem ieder trimester deel aan onze ‘Club apero’s’!

Deel tijdens thema-avonden uw passie met andere Leden.

 

  • Newsletter en actua

Ontvang regelmatig onze Newsletter!

Geniet van exclusieve reportages, interviews, wedstrijden, fotoreportages, info over Volkswagen-nieuwigheden, aankondigingen van evenementen rond het merk en de Belgian VW Club, enz.

 

  • Aansluiting bij de BEHVA

Alle Leden van de Belgian VW Club die eigenaar zijn van een oude Volkswagen (een oldtimer dus) kunnen zich gratis aansluiten bij de Belgian Historic Vehicle Association.

 

U hebt het begrepen: deel uitmaken van de Belgian VW Club schenkt u tegelijk heel wat voordelen én de gelegenheid om mooie momenten te delen.

 

Lid worden van de Belgian VW Club is helemaal gratis. Waar wacht u dan nog op?

 

Een kring van enthousiastelingen

sinds 1965

20230819 122343
DB2023AU00979 Large
IMG 6772 Landscape
Word lid van Belgian VW Club
  • Nieuws over de Club
  • Uitnodigingen voor exclusieve clubevenementen
  • Deelname aan wedstrijden
  • Ontvang onze newsletter
  • De laatste informatie van Volkswagen
Gratis lid worden

FAQ