Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

De club

Meer dan vijftig jaar passie! De Belgian VW Club werd in 1965 opgericht om de organisatie van de Formule VW-races in België te ondersteunen en is al vijf decennia lang een belangrijke speler in de autosport.

 

De missie van de Belgian VW Club is de passie voor Volkswagen te delen tussen de gemeenschap van de aangesloten leden, de fans van sportmodellen, door de toegang tot de wereld van de autosport te bevorderen, het sportnieuws van het merk door te geven en de leden in staat te stellen om in contact te komen met het merk.

 

Het andere aspect van de activiteiten van de Belgian VW Club betreft de ondersteuning van piloten en teams die met een Volkswagen in competitie rijden. Weet dat de Belgian VW Club door de Royal Automobile Club of Belgium erkend is als officieel raceteam.

 

De zeer moeilijke situatie van vandaag in de autowereld, als gevolg van de gezondheidscrisis, heeft de Club gedwongen om veel sportevenementen en sponsoring te annuleren. De activiteiten die in de kalender van de Club zijn gepland, zullen worden hervat naarmate de vordering van de situatie.

 

Als historische partner van de VW Fun Cup, heeft de Belgian VW Club de afgelopen vijf decennia ook sportprogramma's ondersteund in Rally, Circuit, Single-seater en zelfs Rally-raids, met als hoogtepunt de beroemde Dakar.

Met de hulp van de Belgian VW Club hebben piloten zoals Marc Duez, Didier Theys, Bruno Thiry, Jean-François Hemroulle, Stéphane Henrard, Fanny Duchateau, Freddy Loix of Laurens Vanthoor (om er maar een paar te noemen...) hun carrière (opnieuw) gelanceerd. En het is nog niet voorbij! De Belgian VW Club is nog steeds actief in de hedendaagse autosport en is altijd op zoek naar elke mogelijkheid om Volkswagen te laten schitteren in de concurrentiestrijd.

 

De aanwezigheid van Volkswagen in de Belgische autosport zou niet zijn wat het is zonder de Belgian VW Club.  Schrijf je dus gratis in via https://www.belgianvwclub.be/nl/iinschrijvingsformulier/. Zo maak jij ook deel uit van dit prachtige avontuur dat al meer dan 50 jaar aan de gang is!

 

Belgian VW Club vzw.

Leuvenstesteenweg 677
3071 Kortenberg

Tel: +32 2 640 80 14
Fax: +32 2 640 12 91 

BTW: BE 0414 084 882

BNP Paribas Fortis IBAN: BE14 2100 9190 0983

BIC-CODE: GEBABEBB

E-mail: info@belgianvwclub.be

 
*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer