Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Sport Nationaal

Condroz: Verlaagd inkomtarief voor de leden van de Belgian VW Club

23 oktober 2019

Na de zeges in de Haspengouw Rally, de TAC Rally en de Sezoens Rally, alsook de klinkende 1-2-3 in de Ypres Rally in juni, is Volkswagen vastberaden om ook te schitteren bij de Rally van de Condroz, de immens populaire slotproef van het Belgisch Kampioenschap die op 1, 2 en 3 november zal worden betwist in de regio van Hoei. Ook ditmaal belooft de afspraak aan de oevers van de Maas grandioos te worden, waarbij de Volkswagen Polo GTI R5 heel wat concurrentie krijgen. Het kan de sport enkel maar ten goede komen!

Volkswagen zal eveneens aanwezig zijn in het assistentiepark, aan het begin van de Avenue Delchambre, naast THX Racing. Daar zullen een Polo GTI R5 en een Golf GTI worden tentoongesteld en u kan er eveneens deelnemen aan een leuke foto-animatie als souvenir van uw bezoek aan de Volkswagen-stand.

Net als in Ieper, kunnen we de leden van de Belgian VW Club inkomtickets aan een voordeeltarief aanbieden. We bieden u de mogelijkheid om uw tickets te bestellen aan het tarief van € 20 in plaats van € 25 ter plaatse. Om uw bestelling te plaatsen, stuurt u een e-mail naar info@belgianvwclub.be of belt u ons op 02/640.80.14. Vermeld het aantal kaarten dat u wenst alsook uw volledige contactgegevens. OPGELET: De uiterste besteldatum is nu zondag 27 oktober.

Een bestelling zal pas als volledig worden beschouwd zodra het corresponderende bedrag betaald is op de rekening van de Belgian VW Club (BE14 2100 9190 0983 – Mededeling: Condroz + Naam + Lidnummer). Per lid kunnen er maximaal vier tickets besteld worden.

Op het moment van schrijven, zijn er reeds vier Volkswagen Polo GTI R5 bevestigd. De structuur THX Racing kan in zijn rangen rekenen op voormalig winnaar Cédric Cherain, bijgestaan door Xavier Portier. Dat is echter niet alles! Vincent Verschueren, Belgisch Kampioen uit 2017, zal voor de allereerste maal een Polo GTI R5 besturen met Stéphane Prévot aan zijn zijde. Het moet een fantastische terugkeer worden op een Volkswagen voor de Vlaming, die in 2012 mocht plaatsnemen op het eindpodium van het Belgisch Kampioenschap met de Volkswagen Polo Super 2000, waarmee hij onder andere ook de titel in zijn klasse pakte.

Beide bezettingen mikken uiteraard op de zege. Xavier Bouche, die al meermaals op het podium eindigde in Hoei, zal ook dit jaar een van de outsiders zijn. We weten tenslotte ook dat Maxime Potty, die in TCR Europe actief was met een Volkswagen Golf GTI TCR, zal debuteren in het Belgisch Kampioenschap Rally met een Polo GTI R5. We wachten nog op de bekendmaking van de rijders voor de bolides die worden ingezet door het BMA team.

Nadat er op vrijdag de hele dag getest wordt, is er op vrijdagavond een handtekeningsessie gepland in de tent om 18u30. In het totaal zijn er niet minder dan 20 klassementsproeven (12 op zaterdag en 8 op zondag) gepland, goed voor een totaal van 220 km tegen de klok.

 

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer