Word LidExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Sport Internationaal

Rallycross: de kers op de taart voor Kristoffersson en Solberg

3 december 2018

Een week na de finale van het wereldkampioenschap Rallycross schreven Johan Kristoffersson en Petter Solberg hun PSRX Volkswagen Team Sweden VW Polo R Supercar in voor de Gymkhana Grid, in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg. Na een fantastisch duel in de finale klopte de Zweedse tweevoudige wereldkampioen zijn Noorse teamgenoot om zo zijn succes van 2017 te herhalen.

In deze artistieke oefening – de deelnemers moeten hoofdzakelijk rond obstakels rijden – waarbij het showelement de hoofdrol speelt, ging de VW-rijder (die 11 van de 12 wedstrijden van het wereldkampioenschap won) dus opnieuw met de zege aan de haal en gaf daarmee een reeds perfect jaar nog wat extra glans. De kers op de taart, in feite… Vermelden we ook dat, naast Petter Solberg, ook zijn zoon Oliver mee op het podium mocht plaatsnemen, nadat hij in de halve finale nipt de duimen moest leggen voor zijn vader.

Volgend jaar zal de Gymkhana Grid plaatsvinden in Europa. Mikt Johan Kristoffersson daar op een derde succes op rij ? Antwoord over 12 maanden !

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer