Word LidExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Sport Internationaal

FIA WTCR: Rob Huff sluit af met twee podiumplaatsen in Macau !

19 november 2018

Rob Huff mag het weekend in Macau meer dan geslaagd noemen… Op het stratencircuit, dat hem steevast zeer goed ligt en dat het strijdtoneel was van de tiende en tevens finale manche van het FIA WTCR, pakte de Brit aan boord van zijn VW Golf GTI TCR twee poles alvorens hij tweemaal op het podium mocht plaatsnemen. Daarmee sloot hij het seizoen op een mooie manier af!

De voormalig wereldkampioen WTCC toonde zich reeds in Race 1 met een strijd in de voorste gelederen. “De koning van Macau” besloot de eerste confrontatie uiteindelijk op een derde plaats, alvorens hij een tweede, lastigere, race betwistte (24e). De VW-rijder zette de situatie echter recht met een knappe tweede plaats bij de laatste wedstrijd. Een knap resultaat dat hem toelaat om in het klassement voor deze wereldbeker voor toerismewagens op te rukken van de 9e naar de 8e plaats.

Zijn teamgenoot Mehdi Bennani kende van zijn kant een moeilijker weekend in de gokstad. De Marokkaan pakte slechts één punt bij deze afspraak nadat hij als veertiende afsloot bij de eerste manche en vervolgens tot de opgave genoopt werd bij de derde. In Race 2 sleepte hij evenwel een 10e plaats uit de brand.

In de tussenstand bij de teams kan Sébastien Loeb Racing tevreden terugblikken op het seizoen 2018 daar het Franse team een eervolle vierde plaats pakte. Dat belooft voor de volgende seizoenen !

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer