Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Industrie

Salon Mobicar - van 3 tot 7 oktober in Brussels Expo.

30 september 2019

Beste Lid,

Zoals u weet heeft Volkswagen een rijke traditie in het segment van de motorhomes. In de nasleep van de bekende T1-Minibus, verwierf de Volkswagen California wereldfaam met exemplaren die in alle uithoeken van onze planeet belandden.

In samenwerking met Volkswagen Import nodigt de Belgian VW Club u uit om de expertise van het merk op dit vlak te ontdekken op hert Mobicar salon, dat zal plaatsvinden van 3 tot 7 oktober in Brussels Expo.

We bieden u duokaarten aan (waarde: 24 euro) voor een bezoekje aan dit zeer mooie salon, een van de referenties in zijn vakgebied en dit jaar reeds toe aan de 57e editie. U kan meer informatie vinden op de website www.mobicar.be.

Hoe gebruikmaken van dit aanbod? Dat is zeer eenvoudig!

E-mail ons op info@belgianvwclub.be en vermeld daarbij uw lidnummer. U ontvangt maximaal één duokaart per Lid (waarde: 12 euro per persoon, dus 24 euro voor een duokaart).

Opgelet, het aantal kaarten is beperkt, we raden u dus aan u zo snel mogelijk in te schrijven. Een week voor de start van het salon contacteren we u met alle nuttige informatie.

Met vriendelijke groeten,
Alain Bascourt voor de Belgian VW Club

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer