Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

Ugo de Wilde opnieuw op de #50 Flower Power in de Virtual European VW Fun Cup

15 mei 2020

Nadat Ugo de Wilde eind april al de belangen van de Belgian VW Fun Cup verdedigde, zal hij opnieuw van de partij zijn met de #50 Flower Power ingeschreven – zowel virtueel als in het echte leven – door M3M, het team uit Beloeil.

Ik ben erg gelukkig dat Jean-Luc Dubois me opnieuw gevraagd heeft om hem te vertegenwoordigen in deze virtuele VW Fun Cup”, verheugt de jonge, Belgische eenzitterbelofte zich. “Eerlijk, hoewel de prestaties van een VW Fun Cup veel verschillen met die van de eenzitter die ik normaal bestuur, was het amusement op de afspraak. Net als in het echte leven is de virtuele VW Fun Cup erg leuk, aangezien iedereen over hetzelfde materiaal beschikt. Dat maakt de competitie spannend.” 

Ugo, auteur van de tweede chrono tijdens de kwalificatiesessie eind april, aast op revanche. “Ik kwam enkele honderdste seconde tekort voor de pole positie”, herinnert hij zich. “Ik ben er zeker van dat ik tijdens de race op het podium had kunnen mikken, maar ik werd van de baan getikt bij de eerste doortocht in Les Combes. Maar dat maakt niet uit! Het blijft een spel en ik heb me geamuseerd. Dat zal komende zondag ontgetwijfeld weer het geval zijn. Ik heb het TT Circuit Assen ontdekt op de virtuele manier. Het is een bijzonder interessante piste. Ik kan niet wachten!

Bij gebrek aan echte races, moet u niet twijfelen om die virtuele competitie in het oog te houden. U zal versteld staan van het realisme en de kwaliteit van de aanwezige rijders! We noteerden trouwens dat er, naast Ugo de Wilde, nog gekende, Belgische namen (vaak gekend uit de VW Fun Cup) op de afspraak zullen zijn bij M3M. Zo zijn er onder meer Mathieu Detry op de #424, David De Saeger op de #172, Pierre-André Guillaume met ‘zijn’ #500 in de kleuren van Pyrat.

Afspraak zondag vanaf 20.30 uur (kwalificatie om 20.30u, start van de race om 21.30u) via deze link: https://www.twitch.tv/phillipsmotorsport

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer