Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

Lid worden of blijven van de Belgian VW Club? Doodeenvoudig!

21 december 2020

Lang voor de opkomst van het virus dat ons dagelijkse leven grondig door elkaar schudde, was dit een van de grote nieuwigheden in 2020. Vanaf nu kan u helemaal gratis lid worden – of blijven – van de Belgian VW Club!

U heeft het goed gelezen: er is niet langer een bijdrage vereist om lid te zijn van een club die u meer dan ooit wil laten genieten van uw passie voor Volkswagen in al zijn vormen. Dat doen we door het delen van informatie via onze website, de Facebook-pagina van de Belgian VW Classics Club en onze nieuwsbrieven, maar ook via onze activiteiten die – hopelijk –zullen kunnen hernemen wanneer we terugkeren naar een normaler leven.

Ook de sport, die diepgeworteld zit in het DNA van de club, werd niet vergeten, maar wordt binnen de Belgian VW Club vergezeld door andere thema’s zoals Classic (de Belgian VW Classics Club geniet een groeiend succes sinds de oprichting in 2015), Campers en e-Sport via simracing.

Net als uw auto, evolueert ook uw club en we hopen de komende maanden en jaren op u te kunnen (blijven) rekenen.

Zelfs al is er geen abonnementsgeld meer te betalen, toch blijven de leden van de Belgian VW Classics Club genieten van een gratis aansluiting bij de BEHVA (Belgian Historic Vehicule Association), de nieuwe naam van wat vroeger de FBVA/BFOV was. Hierdoor heeft u toegang tot zeer voordelige verzekeringstarieven voor Oldtimers, regelmatige en kwaliteitsvolle informatie, uitnodigingen voor evenementen, korting op bepaalde producten en beurzen en zelfs een dienst die u helpt bij het aanvragen van officiële documenten.

Anderzijds zal de Belgian VW Club vanaf 2021 niet langer een door de drie Belgische autosportfederaties (RACB, ASAF en VAS) erkende renstal zijn. We willen van de gelegenheid gebruikmaken om alle lid-rijders die gedurende al die jaren de kleuren van onze club hebben verdedigd te bedanken en we wensen hen nog veel mooie momenten op circuit, bij rally’s, bij klimkoersen en slaloms. 

2021 nadert met rasse schreden en zelfs al zal de huidige gezondheidscrisis ook volgend jaar haar stempel drukken, weet dat uw Belgian VW Club vastberaden is om u ten volle uw passie te laten beleven… in functie van wat mogelijk is.

Bedankt om deel uit te maken van een gemeenschap van Volkswagen-ambassadeurs. Bedankt ook voor uw trouw, uw passie en uw betrokkenheid bij de evenementen waarop we het plezier hebben gehad – en zullen hebben – u te mogen ontmoeten.

Namens de Belgian VW Club, wensen we u een mooi 2021!