Word LidExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

Het programma voor 2019 voor de leden van de Belgian VW Club

11 februari 2019

De Belgian VW Club is reeds sinds 1965 een belangrijke speler in de Belgische autosportscène. Het is evenwel ook een echte Club, die haar leden toelaat om elkaar te ontmoeten op verschillende activiteiten doorheen het jaar. Naast een exclusief bezoek aan Volkswagen Motorsport zijn deze activiteiten in 2019 gelinkt aan drie autosportdisciplines waarin het merk Volkswagen betrokken is. Hierbij het programma voor onze leden!

Bezoek aan Volkswagen Motorsport

Een absolute must voor elke Volkswagen- en autosportfan! Een beetje het heiligste der heiligdommen betreden. Met een bezoek aan de faciliteiten van Volkswagen Motorsport neemt de Belgian VW Club haar leden mee naar een locatie die voor het brede publiek absoluut niet toegankelijk is. Ontdek de competitiegeest die onder andere geleid heeft tot een succes in Dakar en wereldtitels in de rally. Bewonder de ateliers waar de Volkswagen I.D. R ontwikkeld werd, die het record in de Pikes Peak klimkoers scherper stelde. Ontdek bovendien hoe de customer racing dienst werkt. Geloof ons op ons woord, u zal u dit bezoek niet beklagen! Wil u erbij zijn? In afwachting van de bevestiging van de datum kan u ons secretariaat contacteren. Wees er echter snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

European VW Fun Cup en 25 Hours

De VW Fun Cup viert in 2019 zijn 23e seizoen en is nog steeds een succesformule! De leukste race-Kevers trekken steevast tientallen piloten van allerlei pluimage aan. Ervaren amateurs, debutanten, semi-professionelen, … De European VW Fun Cup biedt voor elk van hen een ideaal platform om hun passie voor de autosport te beleven.

Zoals u gewend bent, ontvangen de leden van de Belgian VW Club een “Season Pass” die hen toelaat alle races van het seizoen bij te wonen. Het orgelpunt zal eens te meer de 25 Hours VW Fun Cup zijn. Meer dan 25 jaar na de eerste editie van de 25 Uren (die toen, in 1998, nog een “normale” dubbele race rond de klok was) is de race nog steeds enorm populair met heel wat activiteiten voor het hele gezin. De Leden van de Belgian VW Club staan vooraan in de rij, met toegangskaarten, een parkingvoucher, drankjetons en een kleine hap. Blokkeer alvast het weekend van 13 en 14 juli in uw agenda! Hierbij tevens het overzicht van de andere wedstrijden:

·         23-24 maart: Kronos 8 Hours of Mettet – Circuit Jules Tacheny de Mettet

·         19-20 april: Magny-Cours Cups – Circuit de Nevers Magny-Cours (8H)

·         25-26 mei: Franco Fun Festival – Circuit de Spa-Francorchamps (8H)

·         11-12-13-14 juli: 25 Hours VW Fun Cup – Circuit de Spa-Francorchamps

·         14-15 september: Benelux Open Races – Circuit Zandvoort (8H)

·         12-13 oktober: Zolder Fun Festival – Circuit Zolder (8H)

·         2-3 november: Dutch Fun Festival – TT Circuit Assen (8H)

TCR Europe

TCR Europe, het kampioenschap voor toerismewagens, dat ook TCR Benelux omvat, tekent present in Spa-Francorchamps op 8 en 9 juni. Er zouden meerdere Volkswagen Golf GTI TCR aan de start moeten verschijnen! De Belgian VW Club kan u ontvangen op het mooiste circuit ter wereld. Als er bovendien ook een Belgische rijder ingeschreven is, regelen we een ontmoeting met hem en trachten we u mee te nemen achter de schermen. Blijf dus op de hoogte en vergeet niet om het secretariaat van de Belgian VW Club op de hoogte te brengen indien deze activiteit u interesseert!

Belgian Rally Championship

De komst van de Volkswagen Polo GTI R5 zal een van de grote nieuwigheden zijn voor het seizoen 2019 van het Belgisch Kampioenschap Rally! Dit strijdwapen moet de constructeur uit Wolfsburg toelaten om terug te keren op het voorplan bij de klassementsproeven in ons koninkrijk. De Belgian VW Club nodigt u graag uit voor activiteiten gelinkt aan de inzet van de Polo’s GTI R5 bij de twee grote klassiekers op de kalender: de Ypres Rally (28 en 29 juni) en de Rally van de Condroz (2 en 3 november). Meer details hieromtrent volgen later, maar aarzel niet om uw interesse kenbaar te maken bij ons secretariaat!

Belgian VW Classics Club

Helaas zal de traditionele Clubdag niet doorgaan in 2019. We kunnen de liefhebbers van oude wagens daarentegen wel een bomvol programma aanbieden via de Belgian VW Classics Club. Meer info op: https://classics.belgianvwclub.be

Zoals u kan zien, biedt Lid zijn van de Belgian VW Club u heel wat voordelen om uw liefde voor de auto en Volkswagen vanop de eerste rij te beleven. We willen u bijgevolg ook bedanken voor uw trouw en ontmoeten u graag bij een van onze activiteiten!

Wenst u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@belgianvwclub.be of bel naar 02/640.80.14

Tot zeer binnenkort,

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer