Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

De Belgian VW Club nodigt 50 Leden uit op het Autosalon

23 december 2019

Ook in deze feestelijke eindejaarsperiode blijft de Belgian VW Club u verwennen. We bieden namelijk 50 Leden de kans om gratis naar de Brussels Motor Show 2020 te gaan, die plaatsvindt van 10 tot 19 januari in de paleizen van Brussels Expo.

Volkswagen tekent uiteraard present in Paleis 11 met een schitterende stand (alle informatie is hier beschikbaar: https://www.belgianvwclub.be/nl/nieuws/industrie/autosalon-van-brussel-vw-en-vw-commercial-vehicles-in-paleis-11-met-nieuwe-stand-en-nieuw-volkswagen.html). 

Vijftig Leden kunnen dus het Autosalon bezoeken (opgelet: deze tickets zijn niet geldig op zondag) en zij die present tekenen op vrijdag 17 januari 2020, zijn tussen 18 en 22u van harte uitgenodigd op de Volkswagen-stand voor een glaasje.

Hoe kan u kans maken op deze inkomkaarten? Stuur een mail naar info@belgianvwclub.be en vermeld daarbij uw lidnummer en de wens om een inkomkaart te bemachtigen.

De eerste 50 mails die we ontvangen geven recht op een uitnodiging voor het Autosalon (één inkomkaart per Lid).

Zij die nog extra kaarten willen bestellen, kunnen dat doen via de website van het Autosalon: https://www.autosalon.be/nl/ticket/

We kijken er naar uit u te mogen ontmoeten in Paleis 11!