Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

De Belgian VW Club in volle voorbereiding voor 2020

20 december 2019

Het is beslist geen geheim, de autowereld – en de mobiliteit in zijn geheel – maakt op dit moment een grote verandering door. Dat zal u, als gepassioneerd liefhebber, uiteraard interesseren. Nochtans, als we de evolutie van naderbij bekijken, kunnen we dan stellen dat de mobiliteit van morgen mensen minder zal raken? Dat is beslist niet de visie van de Belgian VW Club!

De afdeling die in België sinds 1965 de sportieve belangen van Volkswagen behartigt, is vastberaden om ook na zijn 55e verjaardag nog steeds vernieuwend uit de hoek te komen. De Belgian VW Club gaat mee met zijn tijd, maar altijd met dezelfde drijfveer: de passie voor de auto, in al zijn vormen.

Al is het nog veel te vroeg om alle details te onthullen, weet dat we in 2020 opnieuw heel wat activiteiten zullen aanbieden, waarbij ook enkele zeer exclusieve en innovatieve!

Naast de Classics, zal Volkswagen op sportief vlak nog steeds present tekenen in het Belgisch Kampioenschap Rally en daarnaast ook de ondersteuning van de VW Fun Cup verderzetten.

We kijken er met veel plezier naar uit om u begin 2020 weer te zien, maar wensen u eerst alvast prettige eindejaarsfeesten!