Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

De Bburago experience in Autoworld: een origineel geschenk en een bijzondere wedstrijd

15 december 2020

In deze bijzondere tijden kunnen we ons voorstellen dat u er -ondanks alles- naar uitkijkt om uw naasten een Kerstgeschenk te geven. Of wil u misschien gewoon uzelf een plezier doen?

Het bekende Brusselse museum Autoworld heeft een origineel cadeau in de aanbieding… en een bijzondere wedstrijd. In het hart van dit majestueuze gebouw in het Jubelpark prijkt een Volkswagen Kever 1300cc uit 1969 in “Flower Power” kleuren. Bijzonder detail: deze wagen is opgesteld in… een doos. Schaalmodellenproducent Bburago biedt u namelijk dit nostalgische verzamelstuk aan op schaal 1/24. Wist u dat elk aangekocht schaalmodel tevens een tombolabiljet is waarmee u kans maakt om de echte Kever die tentoongesteld staat in het museum te winnen?

Om een (of meerdere) kans(en) te hebben om de echte Kever te winnen, volstaat het om een exemplaar op 1/24 te kopen in de Shop van het museum. Dit Bburago collectors item werd geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 4000 exemplaren. Bij aankoop van dit schaalmodel, ontvangt u een kaartje waarop u uw gegevens kan invullen en wat vervolgens wordt gebruikt bij de lottrekking.

Vermelden we nog dat dit model wordt verkocht aan € 30 en dat een pack met het schaalmodel en een toegangsticket tot Autoworld (€ 12) u slechts € 40 kost (in plaats van € 42). Het is eveneens mogelijk om deze online aan te schaffen via de site van Bburago Experience (www.bburago-experience.com) waarbij u wel verzendkosten in acht moet nemen.

De lottrekking zal in juni 2021 plaatsvinden, waarbij de krijtlijnen van deze prijsuitreiking zullen worden bepaald in functie van de evolutie van de gezondheidscrisis. In elk geval zal een gelukkige winnaar deze zomer in deze schitterende Flower Power Kever rijden! En wat als u dat nu eens was?