Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Allerlei

Beste wensen van de Belgian VW Club, Margot en Melany

23 december 2020

De Belgian VW Club heeft een lange traditie om de eindejaarswensen van de club over te maken in de vorm van een tekening of een karikatuur. Heel wat jaren was het de onvermijdbare Clovis die zijn talent met ons deelde door aan zijn tekentafel prachtige tekeningen van de Golf, Polo, Scirocco en Fun Cup te ontwerpen. 

Het overlijden van Claude in juli 2018 raakte net als iedereen ook de club. Na twee jaar hebben we besloten dat de beste manier om hem eer te betuigen erin bestaat om opnieuw aan te knopen met deze goede traditie en een origineel ontwerp te gebruiken als wenskaart.

Olivier Marin, een begrip in de wereld van stripverhalen, zal dit jaar het beste van zichzelf geven om u prettige feesten en een prachtig 2021 te wensen. Zegt die naam u niet meteen iets? Maak dan kennis met Olivier in het interview dat u kan terugvinden op onze website. Ondertussen kan u op de bijgevoegde wenskaart de personages Margot en Melany Road terugvinden; een werk dat nostalgie uit de jaren ’60 ademt.

Namens Margot, Melany, Olivier Marin en de ganse Belgian VW Club, wensen we u – ondanks de heersende gezondheidscrisis - prettige feestdagen en een fantastisch 2021! We kijken er naar uit om samen opnieuw vurig onze passie te beleven.