Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

FAQ

Wat is het verschil tussen een Lid, een Lid-Piloot en een VIPartner?

Als Lid treedt u toe tot de grote familie van de Belgian VW Club en er liggen heel wat voordelen op u te wachten:

Zo bezorgen we u minstens twee maal per jaar onze News, waarin u een overzicht krijgt van al het sportieve nieuws, maar nodigen we u ook uit voor verschillende interessante activiteiten zoals uitstapjes naar buitenlandse races of rally’s, fabrieksbezoeken, circuitdopen, maar ook onze Clubdag in Zolder waar u met uw VW kan komen rijden op het circuit.

Naast een gepersonaliseerde lidkaart krijgt u ook posters, een gratis jaarkaart voor de VW Fun Cup en kortingen op verschillende andere wedstrijden.

Voor slechts 25€ voor 12 maanden zal u uw autosportpassie en voorliefde voor Volkswagen kunnen delen met vele anderen. En u zal snel merken dat een lidmaatschap bij de Belgian VW Club, een lidmaatschap is dat opbrengt. Lid worden kan hier!

Als Lid-Piloot kan u uiteraard genieten van dezelfde voordelen als die van een gewoon Lid, maar als piloot van een VW kan u ook rekenen op bijkomende voordelen.  Omdat wij een officieel erkende renstal zijn, kan u bij ons ook uw nationale of internationale racelicentie aanvragen (RACB Sport).  Als Lid kan u ook deelnemen aan de VW Trophy Total en de VW Fun Cup Trophy Total, waarbij naast olie van Total ook heel wat geld mee kan worden verdiend.  Als Lid kan u deze reglementen raadplegen in de Ledenzone in de rubriek ‘documenten’.  Lid-Piloot worden kan door hier te klikken.

Zich inschrijven als VIPartner is in de eerste plaats handig als u beschikt over een BTW-nummer want wij bezorgen u een factuur.    Verder betekent dit ook dat u tijdens uw lidmaatschap vijf VIGuests kan introduceren.  Deze mensen krijgen dan ook onze e-news toegestuurd en de VIPartner kan ze inschrijven voor activiteiten, op voorwaarde dat er voldoende plaats is.  Geïnteresseerd om VIPartner te worden, klik dan hier.

Van zodra ik ben ingeschreven, hoe lang duurt het dan alvorens ik mijn Lidkaart krijg toegestuurd?

Na u te hebben geregistreerd aan de hand van het inschrijvingsformulier, hebt u een maand de tijd om uw lidgeld te betalen.  Van zodra uw betaling is gebeurd, moet u rekenen op een 10-tal dagen alvorens uw Lidkaart thuis te ontvangen.  Uw Lidmaatschap gaat in ieder geval pas in van zodra wij uw overschrijving hebben ontvangen.  Ondertussen krijgt u wel een bevestigingsmail toegestuurd met uw Lidnummer.  Het Lidnummer doet trouwens ook dienst als paswoord om toegang te krijgen tot de Ledenzone.  Dit paswoord kan u echter gelijk wanneer wijzigen.

Hou uw Lidkaart goed bij, u zal ze nodig hebben voor de verschillende voordelen die de Club u zal bieden.

Moet ik steeds mijn Lidkaart op zak hebben?

Voor de meeste van onze evenementen kan je inschrijven per e-mail of per telefoon.  Dan wordt er ook systematisch nagekeken of de persoon die zich wenst in te schrijven ook effectief als Clublid staat ingeschreven.  In dat geval hebt u uw Lidkaart dus niet nodig.

Dus… het is wellicht het best om tijdens een evenement dat door de Club wordt georganiseerd, uw Lidkaart bij te hebben.

Hoe kan ik weten of ik ben ingeschreven voor een evenement?

In de Ledenzone zal u, na te zijn ingelogd, in de rubriek evenementen kunnen nagaan of uw inschrijving in orde is.  Bij het openvouwen van het evenement zal u bijkomende informatie kunnen raadplegen, waaronder in de meeste gevallen uw lidnummer.

De data van de verschillende evenementen waaraan Leden kunnen deelnemen zullen ook worden opgenomen in de Facebook groep die gereserveerd is voor Clubleden en toegankelijk is aan de hand van de volgende link: Belgian VW Club Members Forum.  U zal opmerken dat in onze agenda een aantal evenementen worden gelinkt aan de Ledengroep op Facebook.  Daar kan u dan aanvinken of u van de partij zal zijn of niet.  OPGELET!! Een bevestiging op Facebook wil niet noodzakelijk zeggen dat u ook effectief bent ingeschreven!  Het is enkel een manier om andere Leden op de hoogte te brengen van uw aanwezigheid.

Waarom kan u als Lid niet altijd vergezeld worden door een niet-Lid?

De doelstelling van de Club is fans van het merk en van autosport de kans te bieden exlusieve ervaringen te beleven, ervaringen die ze buiten de Club om niet kunnen beleven.  Onze uitstekende en bevoorrechte banden met de merken, bieden ons inderdaad de kans om extra’s aan te bieden waarvan een ander publiek niet kan genieten.

Soms dwingt het exclusieve karakter van een evenement er ons toe om het aantal deelnemers te beperken.  Dat is dan ook de reden waarom het soms niet mogelijk is een niet-Lid te accepteren die een Lid vergezelt.  Anders lopen we het risico een aantal van onze Leden te moeten teleurstellen.

Hoe kan men in contact komen met andere Clubleden?

Aangezien wij niet de toelating hebben om zo maar zonder toestemming gegevens van een Lid door te geven, hebben wij een Facebook groep gecreëerd, die gereserveerd is voor de Clubleden.  Bent u Lid dan kan u zich gebruik makend van volgende link inschrijven: Belgian VW Club Members Forum

Dit forum biedt Leden onderling de mogelijkheid om af te spreken om te carpoolen, de agenda te overlopen, enz.

Wat moet ik doen om mijn lidmaatschap te vernieuwen ?

Ongeveer een maand voor het einde van uw lidmaatschap, sturen wij u per post een uitnodiging (+ overschrijvingsformulier) om uw lidmaatschap te verlengen.

In principe volstaat dus gewoon een betaling van het lidgeld om uw lidmaatschap automatisch te verlengen.

Hoe kan ik mijn gegevens (e-mail, adres, telefoonnummer,...) en paswoord aanpassen ?

Heel eenvoudig... U logt in met uw e-mail en paswoord en kiest voor de rubriek ‘Uw informatie’.  Hier kan u aan de hand van het formulier alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengen.

Wat zijn onze gegevens ?

Belgian Audi Volkswagen Club ASBL

Brugmannlaan 151
1190 Brussel (Vorst)

tel: + 32 2 640 80 14
fax: +32 2 640 12 91

TVA: BE 0414 084 882
Fortis: 210-0919009-83
IBAN: BE14 2100 9190 0983

*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer