Sluit aan bij de Club
Oldtimers Fan?Word "Classics"

FAQ

LID OF LID-PILOOT IS GRATIS !

Wat is het verschil tussen een Lid en een Lid-Piloot?

Als aangesloten Lid treedt u toe tot de grote familie van de Belgian VW Club en er liggen heel wat voordelen op u te wachten:

- De news van de Club

- Uitnodigingen voor de events van de Club

- De laatste nieuwtjes van Volkswagen

- Een digitale Lidkaart

Als aangesloten Lid-Piloot van de Belgian VW Club kan u uiteraard genieten van dezelfde voordelen als die van een gewoon Lid, maar als piloot van een VW kan u ook rekenen op bijkomende voordelen.  Omdat wij een officieel erkende renstal zijn, kan u bij ons ook uw nationale of internationale racelicentie aanvragen (RACB Sport) om deel te nemen aan de VW Fun Cup.

Van zodra ik ben ingeschreven, hoe lang duurt het dan alvorens ik mijn Lidkaart krijg toegestuurd?

Na u te hebben geregistreerd aan de hand van het inschrijvingsformulier moet u rekenen op een 10-tal dagen alvorens uw Lidkaart te ontvangen. Op uw Lidkaart staat uw Lidnummer.  Het Lidnummer doet trouwens ook dienst als paswoord om toegang te krijgen tot de Ledenzone.  Dit paswoord kan u echter gelijk wanneer wijzigen.

Hou uw Lidkaart goed bij, u zal ze nodig hebben voor de verschillende voordelen die de Club u zal bieden.

Moet ik steeds mijn Lidkaart op zak hebben?

Voor de meeste van onze evenementen kan je inschrijven per e-mail of per telefoon.  Dan wordt er ook systematisch nagekeken of de persoon die zich wenst in te schrijven ook effectief als Clublid staat ingeschreven.  

Dus… het is wellicht het best om tijdens een evenement dat door de Club wordt georganiseerd, uw Lidkaart bij te hebben.

Waarom kan u als Lid niet altijd vergezeld worden door een niet-Lid?

De doelstelling van de Club is fans van het merk en van autosport de kans te bieden exlusieve ervaringen te beleven, ervaringen die ze buiten de Club om niet kunnen beleven.  Onze uitstekende en bevoorrechte banden met de merken, bieden ons inderdaad de kans om extra’s aan te bieden waarvan een ander publiek niet kan genieten.

Soms dwingt het exclusieve karakter van een evenement er ons toe om het aantal deelnemers te beperken.  Dat is dan ook de reden waarom het soms niet mogelijk is een niet-Lid te accepteren die een Lid vergezelt.  Anders lopen we het risico een aantal van onze Leden te moeten teleurstellen.

Hoe kan men in contact komen met andere Clubleden?

Het is ons niet toegestaan om u de contactgegevens van een ander Lid te geven zonder zijn of haar toestemming, maar u kan ze wel ontmoeten op Club evenementen.

Wat moet ik doen om mijn lidmaatschap te vernieuwen ?

Verlenging van het lidmaatschap van de Club gebeurt automatisch aan het begin van elk jaar..

Hoe kan ik mijn gegevens (e-mail, adres, telefoonnummer,...) en paswoord aanpassen ?

Heel eenvoudig... U logt in met uw e-mail en paswoord en kiest voor de rubriek ‘Uw informatie’.  Hier kan u aan de hand van het formulier alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengen.

Wat zijn onze gegevens ?

Belgian Volkswagen Club by D'Ieteren

D'Ieteren NV

Maliestraat 50
1050 Brussel 

Tel: + 32 2 640 80 14
info@belgianvwclub.be

BTW: BE 0403 448 140

RPM Brussel