Sluit aan bij de ClubExclusieve voordelen !
Oldtimers Fan?Word "Classics"

Classics

De Belgian VW Classics Club werd opgericht in 2015 en is een nieuwe tak van de Belgian VW Club. Concreet kan een aangesloten Lid van de Club aansluiten bij het Classics-departement. Een ‘Membership’ dat, voor de liefhebbers van de Volkswagen van weleer, een groot aantal voordelen biedt.

De aangesloten leden van Classics worden inderdaad behandeld zoals traditionele aangesloten Leden. Zo kunnen ze ook uitnodigingen voor de races, alle informatie van de Belgian VW Club ontvangen en de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan exclusieve activiteiten die op poten gezet wordt door de Belgian VW Club (bezoek aan een fabriek, reizen, ontmoetingen met persoonlijkheden uit de autosport, enz.).

Bovendien genieten de aangesloten Leden van Classics van specifieke voordelen. Zo worden ze automatisch aangesloten bij de BFOV (de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). Dat geeft hen recht op informatie – onder meer over legale documenten – over alles wat met Oldtimers te maken heeft, maar ook op talrijke kortingen: om getuige te zijn van races voor historic wagens, tentoonstellingen te bezoeken, op hun verzekering of zelfs verbruiksmaterialen van hun auto, zoals banden of olie.

De aangesloten Leden van de Belgian VW Classics Club zijn ook prioritair bij de deelname aan de grote VW Oldtimers-parade die zich afspeelt net voor de start van de beroemde 25 Hours VW Fun Cup op het circuit van Spa-Francorchamps. Tijdens die hoogstaande, sportieve en feestelijke afspraak, worden de aangesloten Leden ook onthaald door de Belgian VW Classics Club.

De Belgian VW Classics Club telt onder zijn activiteiten ook de organisatie van toeristisch-gastronomische rondtochten, deelname aan de Salons, exclusieve bezoeken, verplaatsingen naar evenementen die in het teken staan van voertuigen van weleer (op de weg of in competitie), enz.

Deel uitmaken van de Belgian VW Classics Club, dat is aangesloten lid worden van een grote familie liefhebbers, genieten van talrijke voordelen en exclusieve momenten beleven. Kortom, de Belgian VW Classics Club is onvermijdelijk voor de fans van de VW van weleer!

Meer info: classics@belgianvwclub.be & classics.belgianvwclub.be

 
*suivez_nous

Inschrijving aan de Newsletter :

Abonnement voor :

Fermer